Политика приватности

Ваши лични подаци биће употребљени за обраду ваше наруџбине, да ваше искуство на овом веб-сајту буде угодније.

Уграђени садржај са других веб локација

Предложени текст: Чланци на овом сајту могу да садрже уграђени садржај (нпр. видео записе, слике, чланке итд.). Уграђени садржај са других веб локација понаша се на потпуно исти начин као да је посетилац посетио другу веб локацију.
Ове веб странице могу прикупљати податке о вама, користити колачиће, уграђивати додатно праћење треће стране и надгледати вашу интеракцију са тим уграђеним садржајем, укључујући праћење ваше интеракције са уграђеним садржајем ако имате налог и пријављени сте на ту веб локацију.

Са ким делимо ваше податке

Ако затражите ресетовање лозинке, ваша ИП адреса ће бити укључена у имејл за ресетовање.

Колико дуго чувамо ваше податке

Ако оставите коментар, коментар и његови метаподаци се задржавају на неодређено време. Ово је тако да можемо аутоматски препознати и одобрити све накнадне коментаре уместо да их држимо у реду за модерирање. За кориснике који се региструју на нашој веб страници (ако их има), такође чувамо личне податке које они дају у свом корисничком профилу. Сви корисници могу да виде, измене или обришу своје личне податке у било ком тренутку (осим што не могу да промене своје корисничко име). Администратори веб локација такође могу да виде и уређују те информације.

Која права имате над својим подацима

Ако имате налог на овој веб локацији или сте оставили коментаре, можете затражити да добијете извезену датотеку личних података које имамо о вама, укључујући све податке које сте нам доставили. Такође можете захтевати да избришемо све личне податке које имамо о вама. Ово не укључује податке које смо у обавези да чувамо у административне, правне или безбедносне сврхе.